//
you're reading...
dagboek van Tjang

DEADLINE!!! :O

IMG_9673

Finally, I can rest for a few hours… fuh!

I would spend at least an hour to write on the blog every day or once a week… ember! haha

You understand, right? How short and agile rotating clockwise in your room? that’s if you have a clock in your room lol

I will show my job lately spend my energy, work that really makes my body balanced nutrition in reduced approximately 79.999%, because it probably will not be any cute guy like Osamu Mukai are interested in me. I was far from the word “sexy”, sometimes it makes me sad T_T

I just received a shipment today from the publisher, so next week I’m very busy T.T

IMG_9671

I wrote about sociolinguistics.

I wrote about the language of the human who has a feminine and masculine gender, and because the book of Mrs. Esther full up like a snowball from the top of Fuji rolling until Tokyo, so I learned all about Queer language.

This is actually very simple, but suddenly became very silly when it should be linked with a figure of stylistics and proverbs. It’s unfeeling! Uh! As though picking up beads at the zoo and be in a place the animals are dragons (OMG! What is english word for KOMODO? Dragons yaebo? Haha.. :3 :3 :3 meuw! ). Komodo very interested in Blood thirsty woman! ><

Interesting, cool, and very punk rock when reading Japanese comics aka manga. So all the things I mentioned above, all connected to the manga. Hahaha… like you get into the bath ball turns out it’s not just for kids, but you also have to meet with a peers and so badly when you also have to meet with people who are already over-edition…Oh My GOD!

Well, you know the manga a lot of the types?! For those who like to eat the manga would have understood, if not…

You must be confused with like that and you need to really read my research haha

So, please read my research, ladies and gantleman throughout the country !!!

Ahah, if you need my research, you also have to translate my research for your friends ^_^

Thank You! ^^

————————————–>>>>>> terjemahan bahasa Indonesia non-formal

Beberapa jam akhirnya gue bisa rehat sebentar, ahuy! ahuy! oh, yes!

gue bakal ngeluangin waktu setidaknya satu jam buat nulis di blog tiap hari atau seminggu sekali ajaaa hehe..

Ngerti kan? Betapa pendek dan lincahnya jarum jam yang muter di kamar lu? Itupun kalau ada.

Gue bakal ngelihatin pekerjaan yang akhir-akhir ini nguras tenaga gue, pekerjaan yang benar-benar bikin skor gizi di badan gue berkurang sekitar 79,999%, gara-gara ini mungkin nggak ada cowok imut sekelas Osamu Mukai yang tertarik ngeliat gue. Gue emang jauh dari kata seksi, kadang-kadang itu bikin gue sedih.

Tet.. tot… tet…

Gue nulis tentang kajian ilmu sosiolinguistik.

Gue nulis tentang bahasa para manusia yang punya gender (Feminin & Maskulin), dan karena buku dari Mrs. Esther lengkapnya sampai sebesar bola salju dari puncak Fuji yang gelinding sampai Tokyo, gue jadi sekalian belajar tentang Queer language.

Sebenernya ini sederhana banget, tapi tiba-tiba jadi konyol banget pas harus dihubung-hubungin sama majas dan peribahasa. Rasanya! Uh! Bagaikan mungut manik-manik di kebun binatang dan parahnya binatang itu komodo. Haus darah wanita deh pokoknya!

Menarik, keren, dan punk rock abis pas ngadepin komik Jepang alias manga. Jadi yang gue sebutin di atas, dihubungin semua ke manga. Hahaha… ibarat lu tuh masuk ke pemandian bola yang ternyata isinya bukan cuma buat anak-anak, tapi lu juga harus ketemu yang namanya temen sebaya dan parahnya ketemu sama orang-orang yang udah over edition. Itu nggak banget! Yah, lu tahu kan manga banyak banget bala kurawanya?! Bagi yang doyan makan manga pastilah udah paham, kalau belum…

Well, lu pasti bingung dengan ibarat itu dan lu perlu banget baca penelitian gue haha

So, baca penelitian gue ya ladies and gantleman di seluruh pelosok negeri!!!

Ehem, kalau perlu penelitian gue, lu terjemahin juga buat temen-temen di negeri lu!!!

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: